Hujroh - Forum Pesantren Indonesia Alumni Pesantren Indonesia Forum      Misi Hujroh
 

Main juga kesini sul:
The Ghurfah Kisah Sukses Alumni Alumni di Luar Negeri Bisnis Online Hikayah fi Ma'had Railfans Dunia Pesantren Ekonomi Islam
Forum  Bisnis & Kerja  Jurnalistik 
Wereldwijd Zakendoen Betekent Niet Alle Landen
Pages: [1]

(Read 173 times)   

Co Hujroh

  • Abadan fi Ma'had
  • ***
  • Co Hujroh No Reputation.
  • Join: 2018
  • Posts: 2084
  • Logged
Wereldwijd Zakendoen Betekent Niet Alle Landen
« on: 23 Sep, 2019, 18:24:48 »
Wereldwijd Zakendoen Betekent Niet Alle Landen

Om een oude politieke waarheidsgetrouwheid te parafraseren: "Alle handel is lokaal." Idealiter zou een website er uit moeten zien en aanvoelen alsof hij alleen voor die markt is gebouwd voor die markt, of het nu gaat om een lokaal bedrijf, een buitenlands bedrijf of een Brits bedrijf dat een online ervaring ontwikkelt voor de mensen in Zuid-Azië in het Verenigd Koninkrijk. Aangezien de lokale markten waarschijnlijk inheemse spelers hebben, is het waarschijnlijk dat de inheemse sites beter zijn afgestemd op de behoeften van die markt dan de buitenlandse. Om te slagen, moet u minstens zo goed zijn als uw eigen alternatief of genoeg waarde bieden om er een probleem van te maken. Dit kan erg duur zijn, vooral als u niet in staat bent om te profiteren van de mogelijkheid in een bepaalde markt tegen de eis om een kwaliteitservaring aan te bieden die de lokale geurtest doorstaat.
Veel bedrijven hebben de aantallen analisten die eerder in dit hoofdstuk zijn gepresenteerd gelezen, overwogen hun eigen website rapporten die de nationale oorsprong van hun bezoekers laten zien, en besloten om het web agressief te gebruiken om online zaken te doen in alle landen. Andere minder ambitieuze bedrijven hebben zich beperkt tot de 30 landen van de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling. 
Samenwerking en ontwikkeling (OESO) plus China of de Europese Unie. Zo beloofde BigMachines.com, na een succesvolle presentatie van haar markt voor flow control devices op de CeBIT beurs in 2000, een winkel te openen in elk land op de wereld. Deze arrogantie beperkt zich niet tot de bedrijven van de nieuwe economie. Fingerhut, de catalogusarm van de detailhandelaar Federated Department Stores, onderzocht een soortgelijke grootschalige expansie in internationale markten.15 High-tech spelers zoals Dell en Cisco hebben hun online aanwezigheid in tientallen landen versneld.
Zowel Fingerhut als BigMachines realiseerden zich eindelijk de uitdagingen die een dergelijke onderneming met zich meebrengt. Het vertalen van honderdduizenden woorden in duizenden Fingerhut-producten in zelfs een paar talen zou veel meer kosten dan de planners oorspronkelijk hadden ingeschat. Een grootschalige inspanning om een half miljoen woorden van het Frans naar het Engels te vertalen zou bijvoorbeeld 200.000 dollar kunnen kosten. Het houden van de vertaling in sync zodat de informatie actueel en correct blijft kan gelijkaardige kosten, afhankelijk van de efficiency en de automatisering van het proces toevoegen; vermenigvuldig dit met het aantal talen die steun en de kosten van de paddestoel nodig hebben. Tenslotte heeft BigMachines zich gevestigd in een kleiner en beter beheersbaar beeld van de Europese en Aziatische markten. Fingerhut heeft voor een nog meer gedisciplineerde aanpak gekozen en heeft haar online investering gericht op de 35 miljoen latino's in de Verenigde Staten op weg naar een toekomstige wereldwijde aanwezigheid.
In 1999 en 2000 was dit soort expansie in alle internetmarkten een gemeenschappelijk thema voor veel bedrijven die zowel hun omzet als hun participatie wilden verhogen. In 2001 waren veel bedrijven in verwarring over hun volgende stap.