Hujroh - Forum Pesantren Indonesia Alumni Pesantren Indonesia Forum      Misi Hujroh
 

Main juga kesini sul:
The Ghurfah Kisah Sukses Alumni Alumni di Luar Negeri Bisnis Online Hikayah fi Ma'had Railfans Dunia Pesantren Ekonomi Islam
Forum  Knowledge  Marketing & Branding 
waarom staat mijn bedrijf niet op google maps
Pages: [1]

(Read 260 times)   

Admin

 • Administrator
 • Abadan fi Ma'had
 • ***
 • Admin No Reputation.
 • Join: 2013
 • Posts: 2594
 • Logged
waarom staat mijn bedrijf niet op google maps
« on: 07 Feb, 2019, 08:21:33 »


waarom staat mijn bedrijf niet op google maps

Prognose specifiek toegepast op zakelijke marketing is weer een ander gebied dat nog niet veel aandacht heeft gekregen. In totaal werden slechts vijfendertig artikelen geïdentificeerd die betrekking hadden op een bepaald aspect van dit onderwerp. Ondanks het lage aantal artikelen zijn er verschillende onderscheidende onderzoeksporen in de literatuur.
Verreweg het grootste deel van het onderzoek op het gebied van forecasting gaat over de problemen van het voorspellen van nieuwe producten/diensten. Er is een groot deel van
bewijs ter ondersteuning van de conventionele wijsheid dat het voorspellen van de verkoop en het succes van nieuwe producten/diensten veel moeilijker is dan het voorspellen van bestaande producten of diensten. Little and More (1978), in een niet-empirisch werk, richt zich op fouten in het voorspellen van de verkoop voor nieuwe productprojecten. Talrijke studies (bv. Choffray, Lilien en Yoon 1989; Scott en Kaiser 1984; Gartner en Thomas 1993; Beardslty en Mansfield 1978; Woodside, Sanderson en Brodie 1988; Thomas 1985) hebben consequent gewezen op de moeilijkheden bij het voorspellen van de introductie van nieuwe producten/diensten.
Een groot spoor bestaat ook op het gebied van gespecialiseerde voorspellingstechnieken of voorspellingen in gespecialiseerde markten. Gespecialiseerde voorspellingstechnieken zoals het gebruik van scenario-analyse (deKluyver 1980), het gebruik van multiattribute waarde-analyse om de voorspellingsnauwkeurigheid en het waarschijnlijke succes van de producten te verbeteren (Keeney en Lilien 1987), en beoordelingsmodelleertechnieken in nieuwe productsituaties (Scott en Kaiser 1984) zijn allemaal onderzocht. Oren en Rothkopf (1984) ontwikkelen een zeer algemeen en eenvoudig marktdynamisch model. In een niet-empirisch stuk vergeleek Walton (1979) de voorspellingstechnieken van opinie versus regressie.
De behandelde markten en situaties omvatten de solid state industrie (Brown 1978), de telefoonmarkt (McCrohan 1978), de vraag naar een recyclingfabriek (Petty and Pointon 1979), het voorspellen in een ontwikkelingsland (Brasch 1978), commerciële bouw (Rosenberg 1982), banen op bestelling (Rudelius, Willis, en Hartley 1986, 1990), het verbeteren van de prognoses van verkopers (Cox 1989), en het verbeteren van high-tech voorspellingen (Wheeler en Shelley 1987).
Een ander spoor bestaat uit algemene normatieve voorspellingsartikelen. Gross en Peterson (1978) onderzochten manieren om met de menselijke aspecten van forecasting om te gaan. Herbig, Milewicz en Golden (1993) bespreken de do's en don'ts van sales forecasting. Cleary en Lanford (1978), op een meer microniveau, gaan in op de specifieke kwesties van technologiereferentiewerk van de econoom Henry Adams en de wet van de versnelling als middel om sommige van deze kwesties te begrijpen. Buttner en Lanford (1980) gaan in op de fundamentele vraag wat te voorspellen binnen een technologische omgeving. Een laatste normatief artikel over voorspellingen biedt advies over het gebruik van toekomstanalyse en de koppeling daarvan aan planning en strategie (Michman 1987).
Een minder belangrijk spoor op het gebied van voorspellingen behandelt de nauwkeurigheid van voorspellingen. Het grootste deel van het uitgebreide onderzoek op dit gebied is niet busi-
specifiek gericht op marketing. Zakelijke marktartikelen omvatten een onderzoek naar de nauwkeurigheid van nieuwe productprestaties en -voorspellingen (Choffray, Lilien, en Yoon 1989; Little and More 1978), bewijs voor de nauwkeurigheid van nieuwe dienstenvoorspellingen (Woodside, Sanderson, en Brodie 1988), en de effectiviteit van verkoopvoorspellingsmethoden (Rothe 1978).
Samenvatting van het voorspellend onderzoek
Hoewel sommige aspecten van het voorspellen in de zakelijke markten veel aandacht hebben gekregen in de literatuur, zijn er nog veel gebieden die niet zijn onderzocht. Er is vrijwel niets gedaan aan de nauwkeurigheid van verschillende technieken of aan het vergelijken van technieken in termen van hun nut in verschillende situaties, hoewel Schnaars (1984) en soortgelijke artikelen wel een aantal algemene en waardevolle inzichten bieden. Prognose voor nieuwe producten/diensten is veruit het meest onderzochte gebied, gevolgd door prognose in gespecialiseerde markten of situaties. Toch blijven veel fundamentele vragen onbeantwoord. Zo blijven fundamentele kwesties zoals de voorspellingstechnieken die het meest gebruikt worden door zakelijke marketeers, hoe langetermijnprognoses nauwkeuriger kunnen worden gemaakt, en de rol en het gebruik van technologie bij het verbeteren van voorspellingen onbeantwoord. In tijdschriften als het Journal of Business Forecasting en het Journal of Forecasting, die geen deel uitmaakten van dit onderzoek, is een uitgebreide literatuur over voorspellingen in het algemeen te vinden.

« Last Edit: 10 Feb, 2019, 10:31:20 by Admin »

arifluqman682

 • Qudama
 • *
 • arifluqman682 No Reputation.
 • Join: 2016
 • Posts: 123
 • Logged
Re: waarom staat mijn bedrijf niet op google maps
« Reply #1 on: 09 Feb, 2019, 05:53:03 »
bahasa apa sul?
ane gak paham

Admin

 • Administrator
 • Abadan fi Ma'had
 • ***
 • Admin No Reputation.
 • Join: 2013
 • Posts: 2594
 • Logged
Re: waarom staat mijn bedrijf niet op google maps
« Reply #2 on: 10 Feb, 2019, 10:31:45 »
bahasa apa sul?
ane gak paham

bahasa belanda sul