Hujroh - Forum Pesantren Indonesia Alumni Pesantren Indonesia Forum      Misi Hujroh
 

Main juga kesini sul:
The Ghurfah Kisah Sukses Alumni Alumni di Luar Negeri Bisnis Online Hikayah fi Ma'had Railfans Dunia Pesantren Ekonomi Islam
Forum  Bisnis & Kerja  Jurnalistik 
De Ontdekking Van Het Achtste Continent
Pages: [1]

(Read 87 times)   

Co Hujroh

  • Abadan fi Ma'had
  • ***
  • Co Hujroh No Reputation.
  • Join: 2018
  • Posts: 2084
  • Logged
De Ontdekking Van Het Achtste Continent
« on: 13 Sep, 2019, 12:36:43 »De Ontdekking Van Het Achtste Continent

Mira Vozreniya is de Chief Marketing Officer van een in de V.S. gevestigd bedrijf genaamd Acme Widgets Inc. Acme heeft ongeveer 2.200 medewerkers, grote verkoopkantoren in zes Europese landen en een jaaromzet van 600 miljoen US$. Acme is al sinds 1996 producent van lifestyleverbeterende producten voor de achtertuin en lanceerde in 1996 een rudimentaire website met brochureware. Sindsdien heeft het bedrijf klantenondersteuning en basishandel toegevoegd aan de mix. Na twee jaar begon Acme met het personaliseren van wat het aan geregistreerde bezoekers liet zien en creëerde het MyAcme voor frequente gasten. Het bedrijf onderzoekt momenteel de integratie van zijn website met zijn customer relationship management (CRM) om informatie te verzamelen uit alle verkoopkanalen van het bedrijf. In de Verenigde Staten is het internet een strategisch handels- en communicatiekanaal dat op weg is naar volledige integratie met meer traditionele marketing- en verkoopmiddelen zoals winkels en distributeurs.
Intussen zijn de webontwikkelaars van Acme bij de vier Europese dochterondernemingen bezig geweest met het bouwen van hun eigen sites voor prospects en klanten in hun thuismarkten. Ze zijn later met hun projecten begonnen dan het Amerikaanse Acme-team, dus ze zijn nog niet zo ver weg. Terwijl sommige landenunits speciale webteams hebben, zijn de online inspanningen van Acme in kleinere markten meestal een parttime oefening. De Europese bedrijven van Acme willen graag profiteren van wat hun Amerikaanse collega's al hebben geleerd en ontwikkeld, ervan uitgaande dat het aan hun marktbehoeften voldoet en dat ze het in hun budget kunnen drukken. In sommige gevallen hebben de landenunits websites opgezet zonder toestemming of controle van het bedrijf en met weinig aandacht voor het beheer van het merk Acme of het overbrengen van de bedrijfsboodschap.

Wat De Opkomende Mondialistische Gezichten In Het Begin Van Het Jaar
Dit hoofdstuk gaat in op de grote problemen waarmee voorstanders van zakelijke globalisering zoals Mira te maken krijgen, waaronder het volgende:
- Terminologie. Globalisering betekent slechte dingen voor het ene kamp en goede dingen voor het andere. Zorg ervoor dat u en uw publiek het over hetzelfde hebben. Daarom begint dit hoofdstuk met een bespreking van dit brede begrip.
- Kans. Het Achtste Continent vertegenwoordigt een enorm marktpotentieel, zowel binnen als buiten bedrijven. Geen enkel globaliseringsproject voor bedrijven zal ergens heengaan zonder die voordelen voor de wereldwijde handel te kwantificeren.
- De realiteit van de markt. Zodra u zich realiseert dat er goud in die globale heuvels is, moet u prioriteiten stellen. Succesvolle internationale forays betekent dat u uw boodschap, product en marketing moet aanpassen aan de behoeften van de lokale markten. Gezien de relatieve omvang van de economieën en de opkomst van het internet, zult u zich al snel realiseren dat sommige landen er gewoon niet toe doen, terwijl andere veel toe doen. U zult ook zien dat veel bedrijven uw huiswerk voor u hebben gedaan, waarbij u een aantal precedenten hebt geschapen die u het beste zou kunnen evenaren en andere die u goed zou kunnen vermijden.
- Niet alleen het web. Het consumentgerichte web is het meest uitwendig zichtbare deel van de internetinvestering van uw bedrijf, maar het is misschien niet het belangrijkste deel. Afhankelijk van wat u probeert te bereiken, kan het zinvoller zijn om de toeleveringsketen of personeelsgerichte ondernemingen te gebruiken. Dit hoofdstuk introduceert deze andere vormen van het Net, die allemaal effectieve marketing wereldwijd ondersteunen. In het volgende hoofdstuk breid ik deze discussie uit naar de verschillende zakelijke drijfveren achter Web (het consumentgerichte internet), Intranet (zoals gebruikt binnen bedrijven, voor werknemers) en Extranet (online integratie met zakelijke partners, leveranciers en andere bedrijven).